Real Madrid, Barcelona eller en spændende outsider: Hvem vinder La Liga?

content-vienna-reyes-zs-o1ijvpt4-unsplash1Kilde: Unsplash

Den spanske liga står i år mere åben end tidligere, da hverken Real Madrid eller Barcelona peaker

La Liga har i de seneste mange år været totalt domineret af mastodonterne Real Madrid og FC Barcelona, mens Atlético Madrid i ny og næ også har hevet en titel hjem. Det har derfor været svære forhold for modstanderholdende, der hvert år har skulle døje med at holde Messi og Ronaldo fra fadet. Noget tyder dog på det bliver anderledes i denne sæson. Ronaldo er for længst væk, og er i stedet blevet en plage for de italienske mandskaber. Argentinske Lionel Messi er derimod stadig at finde i La Liga, men han ser ikke ud til at have samme motivation, efter at han ikke fik lov at skifte fra klubben i sommers, som han ellers ønskede. Hverken hovedstadsklubben eller Barca ser derfor ud til at være helt oppe at ringe, og det giver plads til de mindre hold.

Real Sociedad

Baskerne har overrasket alt og alle i denne sæson, hvor de har været intet mindre end flyvende. Således ligger de med helt i toppen af tabellen, og det skyldtes at de har fået stablet et rigtigt vinderhold på benene. Træneren Imanol Alguacil har formået at få det bedste ud af spillerne, hvor specielt den svenske angriber Alexander Isak har set interessant ud. Den bare 20-årige angriber imponerer hver gang han spiller, og han kan vise sig at blive en af nøglerne i denne sæson, hvis baskerne skal gøre sig forhåbninger om, at lægge med der hvor det er sjovt sidst på sæsonen. Spanierne Merino og Oyarzabal har ligeledes spillet over niveau, og det samme kan faktisk siges om resten af truppen, der arbejder flot som en enhed. Spørger vi bookmakere der tilbyder fodbold odds, har de dog endnu ikke fået øjnene op for Real Sociedad, der altså giver hele odds 81.00 hvis de vinder La Liga. Det ligner derfor et af de mere spændende spil. I sommers fik klubben desuden tilgang af verdensstjernen David Silva, som bare har løftet niveauet yderligere.

Real Madrid

Madrilenerne har ikke rigtigt kunne få det til at fungere indtil videre i denne sæson, hvor de har høstet mange dårlige resultater. Spillet flyder ikke helt som det skal, og de har haft svært ved at spille sig til chancer. Hovedstadsklubben regnes dog stadig som favoritterne til at vinde ligaen, og det hjalp også på det da man slog evighedsrivalerne fra FC Barcelona i El Clásico. Skal Zidanes mandskab gøre sig forhåbninger om at vinde ligaen, er der brug for mere konsistente resultater, mens de offensive profiler som Vinicius og Benzema også må spænde snøren. Real Madrid giver pt. odds 2.10 på at vinde ligaen

content-michael-lee-6j7eivnwttq-unsplash1Kilde: Unsplash

FC Barcelona

Barca har længe kæmpet med spillet, og det er efterhånden blevet tydeligt for enhver, at klubben ikke er på højde med hvad den var engang. Efter en katastrofal sidste sæson og en sommer fyldt med drama, lignede det i starten af sæsonen at den nye træner Ronald Koeman endelig havde fået lidt ro over gemyslerne. En spændende ny spillestil kombineret med unge talenter bragte håbet til live hos Barca-tilhængerne, der længtes efter titler og ikke mindst flot fodbold. Der var derfor optimisme at spore i starten af sæsonen, hvor det så godt ud for Barcelona, men efterhånden som sæsonen skred frem, har holdet været for svingende i deres resultater. Messi har desuden set lidt ugidelig ud, og lykkedes det ikke for dem at få ham motiveret, kan det vise sig at blive en lang sæson for catalanerne.

Vi står derfor med muligheden for, at det hverken bliver Real Madrid eller Barcelona, der løber med guldet. Skulle det ske, vil det være første gang siden 2014, at et andet hold en Barca eller Real Madrid bliver mestre.

Be the first to comment on "Real Madrid, Barcelona eller en spændende outsider: Hvem vinder La Liga?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Real Madrid, Barcelona eller en spændende outsider: Hvem vinder La Liga?

af Peter77 Læs også: 3 min
0