Tequila Sunrise er den perfekte velkomstdrink

I stedet for at vælge den klassiske Asti eller hyldeblomstdrink som velkomstdrink til sine gæster, kan en Tequila Sunrise være en enormt lækker drink at servere til sommerfesten. Den tager naturligvis lidt længere at lave end at hælde mousserende hvidvin op i glassene, men drinken scorer altså gode point hos gæsterne.

Det skal du bruge til at lave en lækker Tequila Sunrise:

2 cl lys Tequila

Appelsinjuice

1 cl Grenadine

Isterninger

Husk at gange opskriften op med antallet af gæster, så der er nok til Tequila Sunrise til alle. For en ekstra flot servering, kan drinken serveres i høje champagneglas, da gæster ofte ikke har tid til at drikke en hel cocktail inden maden serveres. Serverer man i mindre glas end normalt, skal opskriften justeres en smule ned for sikre de rigtige blandingsforhold.

Find andre nemme velkomstdrinks dine gæster vil elske

I stedet for Tequila Sunrise, findes der mange gode alternativer til lækre velkomstdrinks. Kan man godt lide at være vært og finde på en god menu og lækker vin til aftenen, er velkomstdrinks og cocktails generelt, ikke et sted man skal spare. Gode drinks bliver bemærket og beundret, og det er noget alle amatørbartendere er vilde med.

Nemme velkomstdrinks til grillfesten eller den særlige anledning

Valg af velkomstdrinks til festen, kommer helt an på ens smagsløg. Nogle er til de helt enkelte og klassiske velkomstdrinks, som den populære champagnecocktail med solbærsmag, Kir Royal. Andre er måske mere til noget med knald på, hvor en Campari Spritz ville være oplagt. Campari Spritz består af Campari, mousserende hvidvin og danskvand, og er oplagt som afkøling i sommervarmen. Se mange flere opskrifter på lækre velkomstdrinks her.

Sangria, Gin og Tonic og Mojitos er alle hits hos danskerne

Inviterer man til en sommerfest går man aldrig galt i byen ved at servere Sangria. De fleste elsker den frugtige, spanske sommercocktail, der består af kold rødvin, vodka frugt, cava og rørsukker. Ellers er Gin og Tonic manges foretrukne drink, der også er simpel at lave for værten, og kan varieres i det uendelige med forskellige gins med smag. Mojitos er den læskende yndlingsdrink hos mange i varmen, da den friske smag af lime og mynte er yderst forfriskende. Alle disse drinks ville fungere glimrende som velkomstdrinks, hvis værten har tid og overskud til at lave dem, samtidig med at maden simrer eller griller færdig. Gode velkomstdrinks viser overskud og hæver helhedsindtrykket af aftenen med en hel del.

1 Comment on "Tequila Sunrise er den perfekte velkomstdrink"

  1. Tequila Sunrise er en rigtig god drink. Men jeg vil nu sige at Aperol også er en rigtig god og nem velkomstdrink!
    /Magnus
    Bilhandel

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Tequila Sunrise er den perfekte velkomstdrink

af Ernst Pedersen Læs også: 2 min
1