Her er de største favoritter til at vinde Europa League

FODBOLD: Europa League turneringen 2017/18 er endelig blevet skudt i gang, og den første spillerunde mellem de deltagende hold blev afholdt i forrige uge.

I denne artikel kommer vi til at tage et kig på, hvilke hold der er favoritter til at vinde Europas næstbedste turnering denne sæson – med forbehold for, at favorit oddsene kan ændre sig, så snart nogle hold fra Champions League er rykket ned.

2000px-uefa_europa_league_logo-svg1Kilde: UEFA Europa League

​AC Milan

Det lykkedes ikke for biancorossi at kvalificere sig til Champions League i år. Til gengæld er den ikoniske Serie A klub størstefavoritter til at blive de nye Europa League mestre i 2018, med odds 8.00 i øjeblikket.

Milaneserne fik også en forrygende indledning i deres åbningskamp mod Austria Vienna, hvem de vandt over 5-1 på udebane. Især holdets nyindkøbte angriber, Andre Silva, gjorde sig bemærket, da han lavede hattrick for Milan. Han kommer uden tvivl til at spille en nøglerolle resten af sæsonen for holdet, både i Serie A og Europa League.

Alt i alt står AC Milan rigtig stærkt forud for deres kommende opgør. Klubben har været flittig til at købe nye spillere ind i løbet af sommeren – bl.a. den tidligere Fiorentina angriber, Nikola Kalinic, og forsvarstalismanden, Leonardo Bonucci, som begge kan hjælpe holdet på vej mod Europa League trofæet.

Arsenal

Heller ikke The Gunners formåede at komme med i dette års Champions League, efter de endte på en 5. plads i Premier League tabellen 2016/17 for første gang nogensinde, i den tid Arsene Wenger har trænet holdet.

London klubben har fået en sløv og lidt blandet start på deres Premier League sæson i år, og det er som om, der mangler lidt gnist hos nogle af spillerne – især i forsvaret – eller også mangler der nye spillerforstærkninger.

Ifølge online spil nyheder er Arsenal dog favoritter på lige fod med AC Milan til at vinde Europa League titlen, med odds 8.00. Og selvom holdet er under en del pres for tiden, så kom Arsenal fint i gang med deres Europa League indledningskamp, hvor de slog Köln med 3-1.

arsene-wenger1Arsenal træner Arsene Wenger. Kilde: Paul Blank (CC BY 2.5)

Lazio

Lazio har i øjeblikket odds 26.00 for at vinde – i selskab med andre europæiske hold som Atletic Bilbao, Lyon og Real Sociedad.

Biancocelesti truppen har fået en fin start på Serie A sæsonen, hvor de indtil videre er ubesejrede og senest slog AC Milan stort med 4-1. Også i Europa League har den centralitalienske klub brilleret, da de vandt deres indledningskamp mod hollandske Vitesse med 3-2.

Angriber Ciro Immobile, der har spillet hos Lazio siden forrige sæson, er i forrygende form i øjeblikket; han stod bag et flot hattrick mod AC Milan i 4-1 opgøret, og også i kampen mod Vitesse hjalp han sit hold på vej mod en sejr, med en flot målscoring i det 67. minut. Hvis den 27-årige angriber fortsætter med at spille, som han gør lige nu, kan man godt regne med, at Lazio kommer langt i dette års Europa League.

Det var tre af vores bud på, hvem der er de største favoritter til at vinde Europa League, men der er selvfølgelig mange flere hold, der også er mulige kandidater til titlen. 2. spillerunde i den europæiske turnering bliver afholdt den 28. september.

Be the first to comment on "Her er de største favoritter til at vinde Europa League"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Her er de største favoritter til at vinde Europa League

af larsen-admin Læs også: 3 min
0