Sådan sparer du penge på din bilforsikring

Bilforsikringen er en af de dyreste, den gennemsnitlige dansker har.

Det skyldes, at vi generelt har mange ulykker med vores biler. Vi bruger dem ofte flere timer om dagen og vi kan ikke gøre for, hvis andre kører ind i os – men det koster måske stadig vores forsikring penge.

Men samtidigt er bilforsikringen også et af de steder, hvor du har bedst mulighed for at spare penge på dit løbende budget – sammen med din indboforsikring og din ulykkesforsikring.

Vi tager her et par kig på de metoder, der i sidste ende kan hjælpe med at sikre dig en billig bilforsikring.

En genvej er at følge linket herover og gå til FindForsikring.dk, hvor du har mulighed for at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3 forsikringsselskaber på forsikringen. Selskaberne ved, de er i konkurrence med hinanden og at de derfor er nødt til at give dig et skarpt bud, hvis de skal vinde dig som kunde!

Køb ikke en for dyr bil

photodune-1836495-body-damage-in-car-accident-xs

Forsikringsselskaberne beregner din præmie ud fra deres potentielle risiko. Hvor mange uheld har du, hvor tilbøjelig er du ud fra køn og alder til at få et uheld samt hvor meget koster det så, hvis det går galt?

Her er en dyr bil ikke en god ting.

Des dyrere din bil er i indkøb, des mere koster det nemlig også at reparere den, hvis det først går galt.

Vælg derfor, indtil du har Elite-status og gode vilkår hos dit forsikringsselskab, en billigere bil til at starte med. Drop den dyre Mercedes, men køb en billigere Golf, mens din forsikringspræmie stadig er høj.

Du kan få en bedre pris på din forsikring, når du har været kunde i et par år og vist, at du ikke kører galt, hver gang du får et rat i hænderne og 4 hjul at disponere over.

Det samme gælder i øvrigt for motorcykler, hvor forsikringerne i forhold til køretøjets værdi har tendens til at være endnu dyrere end tilføjet er for biler. Det skyldes især, at det er nemmere at stjæle motorcykler end biler.

Saml dine forsikringer

Hvis du spreder dine forsikringer udover forskellige selskaber går du glip af muligheden for mængderabat.

Så godt som alle forsikringsselskaber tilbyder dig en ekstra skarp pris, hvis du samler alle dine forsikringer et og samme sted.

Årsagen er simpel – de sparer penge og administration med flere solgte produkter til den samme, eksisterende kundegruppe.

Ring og tilbyd at føre alle dine forsikringer – private som erhvervsforsikringer – hos dit nuværende selskab. Det kan give dig en lavere præmie på din bilforsikring og bedre vilkår som fx en lavere selvrisiko.

Få flere gode tips på Forsikringspilot.dk.

Få Elite-status og brug den

photodune-1306043-car-crash-accident-xs

Har du været kunde hos dit forsikringsselskab i mange år – uden faktisk at have brugt det?

Så kan du være heldig at have opnået Elite-status.

Elite-status betyder, du er en ”god kunde”. Du har en forsikring, men du bruger den ikke. Det kan kvalificere dig til at få en efterfølgende lavere præmie. Det er forsikringsselskaberne desværre ikke så gode til at fortælle dig om (da de jo så får en lavere præmier ud af dit engagement som kunde).

Men hvis du ringer til dit forsikringsselskab kan du ofte få fortalt, du er kvalificeret til at rykke op i niveau – og med en lavere tilsvarende pris for din bilforsikring.

Dette system med at kvalificere dig til en lavere præmie gælder i øvrigt ikke alene for din bilforsikring – det gælder også for de fleste af dine andre forsikringer. Har du sikret dit hus godt, så du ingen indbrud får er dit selskabs risiko lavere og det modsvares i en billigere præmie til dig.

Det starter alt sammen med, at du tager din telefon og ringer til dit forsikringsselskab og kræver en billigere pris!

Be the first to comment on "Sådan sparer du penge på din bilforsikring"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Sådan sparer du penge på din bilforsikring

af Kongepyton Læs også: 3 min
0