Jobsikkerhed med online marketing – Her kan du lære det

Vi vil alle sammen gerne have jobsikkerhed og en høj løn. Med det grundlag kan vi klare de fleste udfordringer i hverdagen og samtidigt få en god ferie med vores familie.

Men hvor finder du både jobsikkerhed og god løn i en samlet pakke?

Et godt bud, viser det sig, er online markedsføring.

De digitale markedsføringskanaler bliver for alle virksomheder bare vigtigere og vigtigere. Derfor er personer med forstand på ydelser som søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, konverteringsoptimering og remarketing vigtige. De personer kan skabe det, der nu og engang betyder mest i alle virksomheder: salg, omsætning og vækst.

En af de spændende ting ved online markedsføring er, at der ingen formel uddannelse på danske universiteter findes. Så godt som alle inden for branchen er autodidakte. Det betyder at du også kan blive dygtig inden for online marketing og nyde de fordele, der følger med, hvis du skulle ønske det.

Du kan fx tage på online marketing kursus i København, hvor du med kursusvirksomheder Bigum & Co over 8 intensive uger bliver hevet rundt i sociale medier, konverteringsoptimering, søgemaskineoptimering, online leadgenerering, UX-design, sporing af dine besøgende og meget mere.

Uddannelsen er SVU-berettiget, hvis du er i arbejde og opfylder de øvrige krav – og ellers ses det ofte, at arbejdsgiveren betaler for kurset med det ønske, at den pågældende medarbejder har bedre mulighed for at tage sig af markedsføringen online fremadrettet.

Tilværelse som selvstændig?

erhverv, personer mødes ved bord

Hvis du har en iværksætter i maven er tiden brugt med ovenstående kursus og med at lære online markedsføring i det hele taget ekstra godt givet ud.

Du har mulighed for at springe ud som selvstændig konsulent inden for online markedsføring – og hvis du er dygtig tager det dig ikke lang tid før end du skaber resultater for dine kunder og begynder at komme længere ud.

Der er noget grundlæggende spændende ved at sælge en ydelse, der skaffer kunden omsætning. Du er ikke et passiv, en udgift, som virksomheden er nødt til at budgettere – du er en nødvendig investering for at der kommer penge i kassen til at starte med. Når du sælger markedsføring står du i en spændende situation allerede før dit allerførste kundemøde, da du ved, at der er brug for lige netop din ydelse.

Du kan også vælge at tage arbejde i et eksisterende bureau, hvor du vil sidde og arbejde med mange forskellige virksomheder typisk inden for lige præcis det område, hvor du er bedst. Måske er det Facebook, du excellerer på – eller måske har du talent for at skrive nyhedsbreve, virksomheden kan sende ud til e-maillisten for blot at se det regne ind med konverteringer bagefter. Det er sjovt at lave det, du er bedst til, og det har du mulighed for hele dagen, hvis du bliver en del af et bureau. Især hvis du bor i København eller Aarhus er der mange bureauer at tage ansættelse i – bureauerne har naturligvis bosat sig i de byer, hvor der er flest mennesker i forvejen.

Foretrækker du at lære på engelsk frem for dansk kan portaler som Lynda anbefales. Her har du mulighed for at tage en lang række kurser – herunder et i hvordan, du giver værdi til dine kunder (virksomheder) ved hjælp af online markedsføring. Der er især mange kurser inden for subgenren søgemaskineoptimering, hvor efterspørgslen efter dygtige mennesker altid er stor.

Online markedsføring åbner i det hele taget en masse døre. Hvilke døre du ender med at vælge og gå igennem er op til dig – men der er noget grundlæggende spændende i at have så mange muligheder at vælge imellem. Foruden de høje jobsikkerhed og den udmærkede løn, naturligvis!

Du starter med et kursus fra Bigum & Co eller andetsteds på nettet – bon voyage.

Be the first to comment on "Jobsikkerhed med online marketing – Her kan du lære det"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Jobsikkerhed med online marketing – Her kan du lære det

af Kongepyton Læs også: 3 min
0