Forbrugslån forklaret

Kan alle få et forbrugslån?

For at kunne tage et forbrugslån er der nogle simple krav, som de fleste udfylder. For at tage et lån skal du nemlig være fyldt 18 år, samt ikke være registreret som værende dårlig betaler i RKI, eller lignende registre. Disse er de krav som oftest bliver stillet når du skal tage et forbrugslån. Dog vil du også kunne finde steder hvor det kræves at du er ældre og har en fast indkomst.

Lånets størrelse kan variere meget. Du kan låne et par tusinde til møbler, ferie, tøj osv. Eller du kan låne nok til at kunne købe en bil som du har haft i tankerne. Her vil lånets løbetid også ændre sig, alt efter hvor mange penge du låner. Så du skal ikke være nervøs for at låne et større beløb, og skulle betale det tilbage i næste måned. Det er nemt at overskue både hvor stort et beløb du låner, samt hvor meget der skal betales tilbage hver måned.

Tag et forbrugslån og få det sjovt, nu!

Med et forbrugslån kan du nemt og hurtigt få penge ind på din konto. Det er nemt at udfylde den online formular, uden at skulle tænke for meget. Det kan være en del nemmere at skulle ned i banken og tale med din rådgiver, som muligvis vil ryste på hovedet. Du sparer altså både tid og slipper for snakken i banken, som kunne ende ud i et nej til at optage lånet.

Du skal altså ikke tænke på hvordan du bruger dine penge, da der ikke er nogle som holder øje med det. Du kan derfor frit købe lige hvad du har lyst til, og som du står og mangler i netop dette øjeblik. Det kunne være i forbindelse med køb af nye møbler, men at pengene ikke lige er til det før næste måned. Det kunne være drømmerejsen, som du lige mangler de ekstra tusinde kroner for at kunne bestille til sommer. Det kan faktisk være alt som du lige går og drømmer om, eller mangler i din hverdag. Du kan også bruge lånet til at have lidt ekstra penge til en tid hvor du ved der kommer mange udgifter, og så betale tilbage når der er plads til det. Det kunne f.eks. være i sommerferien, hvor du skal på ferie, eller om vinteren hvor der skal købes gaver til familien.

Saml dine lån med et forbrugslån

Står du og har taget en masse mindre lån, det kan være SMS lån, kviklån eller lignende, så kan du bruge forbrugslånet til at samle dem. Forbrugslån ligger nemlig beløbsmæssigt meget højere, og du kan spare mange penge, ved at samle dine lån.

De mindre lånetyper har oftest en meget høj rente, og du kan med fordel betale dem ud, med et forbrugslån med en lavere rente. Det gør du ved at tage et forbrugslån og så betale alle de andre lån du måtte have, med de penge fra lånet. Nu er det også meget nemmere for dig at overskue din økonomi, som samtidig bliver en del bedre med den lavere rente.

Har du brug for penge samtidig, kan du jo altid tage et forbrugslån, som er en del større end de andre lån tilsammen. Så har du også nogle penge til dig selv, som du kan have det sjovt med.

Jeg håber at du med denne korte guide er blevet en smule klogere på begrebet forbrugslån. Lån til forbrug er noget som mange rynker på næsen af, men som samtidig rigtig mange danskere benytter sig af. Der er klart ulemper, men også fordele. Så det er op til dig.

Be the first to comment on "Forbrugslån forklaret"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Forbrugslån forklaret

af DronningePython Læs også: 3 min
0