Danskerne køber ting til soveværelset på nettet

På tværs af hele landet ser man flere og flere fysiske butikker, der må dreje nøglen om. Dette er især i forbindelse med de mange sexshops, der oplever at deres fysiske butikker ikke har samme omsætning som deres online netbutikker. Dette kan blandt andet skyldes, at de danske forbrugere vælger at købe sexlegetøj på nettet. De eneste tidspunkter, hvor de fysiske butikker oplever et salgsboom er tiden umiddelbart efter de store sexmesser, der har stigende popularitet for alle voksne i alle aldre. Sexlegetøj er ikke længere kun noget, der er accepteret i skyggemiljøet, men er nu allemandseje.

Mange vælger en online sexshop fremfor en fysisk butik

Der findes mange grunde til, at forbrugerne vælger den online løsning, når der skal investeres i nyt sexlegetøj. Den umiddelbare grund er naturligvis den anonymitet, man får med i købet, hvis man køber online fremfor at komme ud af en butik med en bulende plasticpose. Derudover finder man oftest et større udvalg i dildo kategorien, samt alle andre kategorier, hvis man køber online. Priserne for sexlegetøj er desuden også billigere, hvis man køber dem hos en online sexshop fremfor i de fysiske butikker. De sociale medier spiller også en rolle i de online køb. Dette ses blandt andet ved at mange sider for sociale medier har annoncører, der sammen med søgetjenester kan vise lige netop de ting man har haft udkig efter på nettet, men endnu ikke købt. Dette pres fra reklamer vil også have en påvirkning på, hvor og hvor meget man køber online.

Det er nu mere accepteret at handle i de danske sexshops

I mange årtier har brug og køb af sexlegetøj, frække kostumer og andre ting der bruges i sexlivet, været tabubelagte emner. Dog er man ved at finde en gylden middelvej i samfundet, hvor man frit og åbent kan diskutere disse emner med venner, kolleger og endda noget af familien. Denne accept har også medført, at der bliver købt mere voksenlegetøj, både i butikkerne, men især online. I Danmark findes nogle enkelte mastodonter, der sælger sexlegetøj. Det er oftest disse man hører om og ser på sexmesserne, der afholdes i løbet af sommeren. Dog kan man oftest finde voksenlegetøjet billigere, hvis man vælger at købe det hos de mindre kendte online forhandlere. Grundet den nye åbenhed omkring emnet, vælger mange unge at bruge sexlegetøj som en spøjs og skæv gaveidé til venner og veninder. Dette ses især i forbindelse med de unge kvinders fødselsdage og polterabends.

Det er blevet nemmere at købe sexlegetøj i en online sexshop

Mange forbrugere kan hurtigt blive skræmt væk, når de første gang besøger en online sexshop. Dette skyldes ikke så meget de mange forskellige produkter, men mængden af de ting man kan putte i sin indkøbskurv. Dog har mange hjemmesider gjort det nemt for forbrugerne og inddelt deres varer i forskellige kategorier. På denne måde kan man hurtigt navigere mellem de mange produktgrupper af voksenlegetøj og dermed finde frem til de slags man selv ønsker at kigge på. Dette er især en fordel for de forbrugere, der for første gang i deres liv skal investere i forskelligt sexlegetøj.

Langt de fleste starter ud med at købe en uskyldig dildo, derfor kan man hurtigt blive skræmt af andre produkter såsom buttplugs, piske og andre elementer, man typisk vil finde i BDSM miljøet. En anden ting, der gør det nemmere at shoppe online, er naturligvis at man får sine varer hjem i en diskret indpakning, der ikke skriger ’sexlegetøj til den perverse husmor’. Samtidig kan man de fleste steder ikke kun betale med dankort, men også få delt sin betaling op, hvis man foretager dyre køb.

Be the first to comment on "Danskerne køber ting til soveværelset på nettet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Danskerne køber ting til soveværelset på nettet

af jonas33 Læs også: 3 min
0