5 ting du som forældre bør investere i

Det at blive forældre er en oplevelse uden lige. Man går fra et liv, hvor man udelukkende er fokuseret på egoistiske mål, til lige pludselig på 9 måneder, at skulle vende op og ned på sit liv. Man er nødt til at vokse med opgaven og forberede denne nye verden, som man umuligt kan forberede sig perfekt på.

Der er et væld af følelser der pludselig tager over. Enhver bevægelse i maven gør dig nervøs for fremtiden, for ikke at snakke om scanningerne, som giver en værre følelse i kroppen end samtlige eksamener du har været til. Tænk nu hvis et eller andet ikke er som det skal være…

Alle 9 måneder går med at forberede modtagelsen af dette lille vidunder, der vækker en side af dig som du aldrig har stiftet bekendtskab med.

Derfor kommer det ofte også bag på første-gangs forældre, hvor lidt de egentlig havde forberedt sig på det at have en baby derhjemme.

Fødslen er en ting, men derefter skal den lille altså flytte ind i jeres hjem og det kræver nogle forberedelser.

Babysengen er et godt udgangspunkt

De fleste babysenge du finder på markedet er konstrueret således, at sengen ikke vælter fra hinanden og på en måde, hvorved dit barn ikke kan komme i klemme evt. mellem tremmer. Der er nogle helt klare regler som branchen følger, så ingen grund til panik.

Når det så er sagt, så skal dit barn ned i og op ad baby sengen MANGE gange i løbet af sengens levetid og det slider altså på din krop. Jeg vil altid anbefale dig at tage ud i en børnebutik og teste nogle forskellige højde niveauer af. Det skal gerne passe med din og din partners højde.

En højstol skal også til

Du kan sagtens sidde og fodre din baby på dit skød, men lur mig om du ikke snart ville ønske, at barnet også kunne sidde ved siden af dig. En højstol er, i mine øjne, et nødvendigt køb for nye forældre. Her kan i placere barnet når det er spise tid og dermed også være i stand til at spise jeren egen mad.

Der findes højstole på markedet, der kan knækkes midt på, hvorved de transformeres til en lav stol med et større bord, hvilket også er ideelt til når barnet skal prøve at spise selv eller bare male/lege med noget legetøj.

Puslebord eller pusleplads

Vi kommer desværre ikke uden om, at vores babyer skal skiftes og uanset, hvor klamt vi tænker det vil være, så vil det altid være at foretrække over ikke at skifte barnet når der er gevinst i bleen.

Til dette formål kan du nøjes med at bruge en simpel, blød pude at lægge barnet på, eller du kan investere i et decideret puslebord.

Jeg foretrækker selv puslebordet, da der vil ske uheld og her er et puslebord trods alt beregnet til at tage i mod lidt af hvert.

En pusletaske

I skal formentlig ud af huset/lejligheden på et tidspunkt, og når der er en baby på slæb, så kræver det altså noget ekstra udstyr. Det viser sig nemlig, at en baby ikke nødvendigvis kan holde sig stueren i flere timer i træk og som nævnt tidligere, så ønsker du ikke gå rundt med en utæt baby.

En pusletaske er i bund og grund bare en taske beregnet til at bære det nødvendige baby-kit rundt. I stedet for at slæbe og huske på 20 forskellige ting, skal du bare huske din taske og vel at mærke at fylde den op, når du kommer hjem.

En barnevogn er altid praktisk

Som rosinen i pølseenden, vil jeg hurtigt nævne den guddommelige barnevogn. En barnevogn gør det nemt at gå tur med babyen på slæb, ligesom den fungerer super godt til at gøre babyen træt og søvning. Lidt frisk luft skulle også være godt for kroppen og om sommeren er det super praktisk at kunne have barnet liggende og sove til middag udenfor, uden at du skal være nervøs for om barnet falder ud af, hvad du ellers ville have brugt.

Be the first to comment on "5 ting du som forældre bør investere i"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


5 ting du som forældre bør investere i

af zretty Læs også: 4 min
0