Årshoroskop er for dem som ser fremad

Årshoroskop

Årshoroskop var ikke noget jeg tænkte over som jeg lod øjnene glide ned over siden. Jeg var tjekket ind på horoskoperne.dk – en ny horoskopside, der så lovende ud. Mest fordi sproget var lidt mere fangende end de meget stive sider der ellers er på nettet af gratis karakter. Så blev jeg alligevel lidt nysgerrig og klikkede på årshoroskop – som du kan gøre her.

Der fandt jeg hurtigt frem til Skytten – som jo er mit stjernetegn og fandt mig til rette i sofaen, mens jeg læste lidt skeptisk videre. For man er altid lidt skeptisk og lidt optimistisk på samme tid, når man kaster sig ud i læsning om det “mellem himmel og jord”. Men det er spændende – både horoskoper men også de personer fra tidligere tider, som gennem dyb indsigt i den menneskelige natur har lavet et univers af fortolkninger og muligheder for livet at udspille sig i. Som Nostradamus, der for over 500 år siden kom med sine forudsigelser – som han måtte skrive om på kryptiske vis.

Årshoroskop der kræver handling

Årshoroskop er på mange måder en linse man kan se året i gennem. Et kompas, der kan vise mod nord i varme tider eller rettere syd i kolde. Det er nok når nøden er størst at man ser på det alternative som en reel mulighed. Jeg har aldrig selv været mærket på livet af stress eller jag. Men jeg har mange gange mærket tvivlen nage. Var det nu den rigtige beslutning eller skulle jeg have tænkt mere over det. Skulle jeg bare holde min kæft eller skulle jeg have åbnet munden. Sådan har de fleste det nok. Især når man som har det i dag – med masser af valgmuligheder – bliver i tvivl om retning. Et andet problem i den sammenhæng er at når man så føler sig sikker på retningen, så sniger tvivlen sig alligevel ind, når konsekvenserne bliver reelle. Det er nok noget de fleste kan nikke genkendende til.

Det spændende årshoroskop

Det var helt befriende, at høre en astrolog, der nævnte handlekompetence som en reel mulighed. At man ikke kunne stå passivt til, men skulle gøre noget. Det var ikke nok at stjernerne stod gunstigt. Der skulle mere til – vejen skulle betrædes. Eller med andre ord – du skulle handle. En lønforhøjelse kommer kun hvis du har bedt om en forhandling. Handling. En kvinden vader ikke bare ind i dit liv – med mindre du hedder Georg Clooney.

Du skal rent faktisk åbne munden og sige noget der minder om sætninger – selvom det lykkedes i kærlighed ved første hik. Når det kommer til jobmuligheder kan man ikke bare sende en mail og håbe på det bedste – fordi stjernerne stod gunstigt. Forarbejde og fordybelse skal der lægges med som et ekstra lag. Men derfor ved vi alligevel at der er tidspunkter der er mere gunstige end andre. Vi ved at der nogle gange bare er mere held i sprøjten end andre. Andre gange det modsatte. I livet bør man pejle efter mere end det man umiddelbart ser og sanser. Ellers kommer man ikke langt – hverken i job eller privaten.

Spring ud i livet

Jeg valgte selv på bagrund af mit at handle på det. Det var naturligvis i forhold til kærlighed – om end ikke ærlighed. For det var gunstigt at flirte sidst på måneden. Og hvad gjorde jeg så sidst på måneden i en IRMA på Nørrebro  råflirtede med en ekspedient med det sødeste smil. Det var som at køre livet fra en drejebog – eller rettere – at ville noget, at søge og finde. For det var flirten jeg søgte. Det livsbekræftende og varmen fra smilet bar igennem til den næste uge, hvor jeg stod der igen – som en lille usikker dreng .- eller børn efter honning. Giv mig mere sagde hele min krop.

Be the first to comment on "Årshoroskop er for dem som ser fremad"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Årshoroskop er for dem som ser fremad

af meandude123456 Læs også: 3 min
0