4 metoder, du kan tjene penge online på

Vil du også gerne være din egen chef?

Få 4 idéer til at tjene penge hjemmefra med din computer her.

Køb / Sælg domæner

At købe og sælge domæner er en anden måde at tjene penge på hjemmefra, og det kræver ikke ret mange penge eller tid. Du kan købe domæner til deres registreringspris, og så sælge dem med fortjeneste. Dog er det her vigtigt at være opmærksom på, at det altid er en god ide at lave lidt research inden man bare registrerer en masse domæner, for at finde ud af hvilke der sælger bedst, hvor stor efterspørgsel der er på det emne som det enkelte domære repræsenterer etc. På f.eks. ebay.com eller andre auktions-hjemmesider, hvor der handles med domæner, kan du se hvad der er oppe i tiden og dermed hvad der er mest omsætning i blandt de handlende. For at få indblik i hvad folk søger på, kan du bruge keyword tool’et i AdWords, der kan give dig indblik i præcis hvor mange der søger på de forskellige termer, du ønsker at undersøge.

Den bedste måde og finde nogle gode hjemmesider på, er at bruge listen over udløbne domæner, hvor der tit er guldkorn at hente.

Arbejd som freelancer for professionelle

Hvis du har viden indenfor et specifikt felt kan det være en god ide at arbejde som freelancer. Der findes forskellige hjemmesider som hjælper med at skabe kontakt mellem virksomheder og freelancere. Et par stykker af dem er Upwork.com og Freelancer.com, og en søgning i Google vil hjælpe dig med at finde flere, såfremt du er yderligere interesseret. Freelancere og små virksomheder byder på disse hjemmesider på arbejde, og er du den med de bedste færdigheder indenfor det klienten søger, er chancerne for at du får du jobbet naturligvis så meget desto bedre; ikke mindst fordi din klient i de fleste tilfælde efterfølgende giver dig en karakter for det udførte arbejde.

Reklamesalg

Har du en hjemmeside eller måske en eksisterende blog, kan du sælge plads til reklamer. Den mest oplagte måde at gøre dette på, er ved at benytte Googles AdSense reklamer. Disse reklamer gør for det første, at du slipper for at skulle sælge dine reklamepladser til forskellige annoncører hele tiden, og herunder skal du ej heller diskutere priser osv. osv. Alt dette ligger allerede i Googles reklameprogram, der oven i købet er langt bedre end alle andre typer reklamer, da Google – via alt den viden de har opsamlet om dine besøgende – sørger for at placere individuelle reklamer til hver af dine besøgende, ud fra hvad de tidligere har vist interesse for. Dette er en ekstremt effektiv og tidsbesparende metode! Beløbet du modtager ved denne metode afhænger af, hvor stor en tendens dine kunder over tid har til at blive kunder hos de annoncører, du sender dine besægende til via reklamerne. Google AdSense er som nævnt den mest oplagte mulighed, men der findes også andre muligheder derude.

Du kan også sælge annoncer som affiliate – det sker fx på denne side om optionsinvestering. Hvis du tilmelder dig en udbyder gennem siden tjener sidens indehaver en kommission herfor,

Online Markedsføring

Har du hørt om SEM? En SEM (Search Engine Marketing) ekspert, der er ansvarlig for markedsføring af en hjemmeside, kan markedsføre den på mange forskellige måder. Dette inkluderer markedsføring af artikler, at skrive indlæg i fora, at skrive blogindlæg, bruge sociale medier, mm. Ja, listen er lang – og det er mulighederne dermed også. De fleste virksomheder gør ikke dette selv, da de enten ikke har tid eller simpelthen ikke ved hvordan man gør, og de er således parat til at hyre dig til at udføre deres SEM for dem, såfremt du har lært dig selv en eller flere af disse – i vid udstrækning – nemme discipliner. Som med alt andet er det blot et spørgsmål om at være villig til at investere nogle timer i at forstå hvordan man gør.

Jeg håber at de ovenstående ideer / forslag til hvordan du kan tjene penge har inspireret på mindst een af to måder: Til at tjene penge via en type arbejde, du allerede er i stand til at udføre og som du måske ikke vidste kunne skabe dig en indtjening på nettet, eller ved at du nu har udvalgt dig et eller flere områder som du ønsker at dygtiggøre dig indenfor, så du indenfor en nær fremtid vil være i stand til at skabe dig en indkomst fra dette område. God fornøjelse med det!

 

Be the first to comment on "4 metoder, du kan tjene penge online på"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


4 metoder, du kan tjene penge online på

af Kongepyton Læs også: 4 min
0