Tips til forårsgarderoben

Foråret er endelig ankommet, og de varmere temperaturer betyder, at det er blevet tid til at lægge det varme og grå tøj i skabet til fordel for det luftige og farverige sommertøj. Det er et godt tidspunkt til at få investeret i lidt nyt garderoben, så du er klar til at tage sommerens arrangementer med storm. Der er her samlet lidt inspiration samt gode råd til, hvordan du får en forårsgarderobe, der passer perfekt til dig og din stil.

Vejret

Vi danskere har det som regel med at tage lidt forskud på sommeren, når det bliver forår. Forårets sol og længere dage gør det fristende at tage meget lidt tøj på på arbejde, men det er langt fra alle dage, der er varme nok til det. Foråret er stadig præget af middel temperaturer, blæst og en smule regn, og når man nu bor i Danmark skal vi hen på sommeren, før man for alvor kan tage hul på de helt høje temperaturer. Derfor er det en god ide at være lidt realistisk, når du samler din forårsgarderobe. Du vil hurtigt finde ud af, at det er godt at have nogle bukser og leggins samt nogle trøjer og lette jakker. Du kan med fordel finde nogle i lidt lysere farver, hvilket er perfekt til forårets stemning. De kan også bruges hen over sommeren og et stykke ind i efteråret. Med hensyn til bukser, kan du finde nogle som passer bedre til højhælede, sneakers og sandaler frem for støvler. Et cropped look er top trendy igen i år, og det ser super godt ud til en flot top. Mos Mosh er et dansk mærke, der laver flot tøj, som du kan bruge i meget forskellige sammenhænge. Tøjet passer godt til den nordiske stil og kan både bruges på arbejde, til fest og alle mulige andre anledninger. Især Mos Mosh Jeans er veloplagte til foråret, og du kan finde et stort udvalg her.

Arrangementer

Foråret tager som regel hul på de første, rigtige arrangementer oven på jul og nytår, og der ligger som regel både firmafester og konfirmationer. Det samme gælder udendørs arrangementer såsom koncerter. Her er det rigtig lækkert at have et lille udvalg af sommerlige kjoler, som kan findes frem i disse sammenhænge. En kjole kombineret med en lille jakke eller cardigan til at trække over, når temperaturerne er lave er det perfekte forårsoutfit og kan igen kombineres med sandaler og højhælede, alt efter hvad du er til. Hvis du mangler inspiration, kan du også finde Mos Mosh kjoler, som er i et elegant, nordisk design. Mærket udmærker sig især ved at være trendy på en måde, så det både kan bruges i formelle og uformelle anledninger. Altså skal du ikke være nervøs for at ankomme hverken ”overdressed” eller ”underdressed”.

Fodtøj

Om vinteren er det meget nemt at finde ud af, hvad man skal tage på fødderne, for temperaturerne tillader nærmest kun støvler. Til foråret er der mange flere muligheder, men det er kun en fordel. Det er allerede blevet nævnt, men til jeans, nederdel, bukser og shorts kan du både bruge sandaler, sneakers og højhælede. I de mere fine anledninger er du nok bedst klædt i et par fine sko. Men til hverdag er det blevet mere og mere accepteret at smide et par komfortable sneakers på, hvilket både er friskt og trendy. Derudover er det meget sundere for dine fødder, især hvis du finder en luftig model, der kan bruges hen over sommeren også.

Be the first to comment on "Tips til forårsgarderoben"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Tips til forårsgarderoben

af DronningePython Læs også: 3 min
0