Kan Team Esbjerg genvinde mesterskabet?

De forsvarende mestre fra Esbjerg har hentet mange forstærkninger i 2016, men kan holdet bide skeer med FC Midtjyllands damer?

Primo Tours Ligaen 2016/17 er næsten lige gået i gang. Det betyder også, at spekulationerne om, hvem der bliver ny mestre i damernes førende håndboldliga, er begyndt at blive luftet.

Efter blot et par spillede kampe i Dameligaen er det stadig ikke til at forudse mesterskabet, men der er som altid en håndfuld favorithold, som eksperterne har i champions-kiggerten.

De forsvarende mestre fra Team Esbjerg er selvfølgelig i toppen blandt favoritterne til at (gen)vinde mesterskabet, men det vestjyske hold trues af andre stærke konkurrenter som FC Midtjylland, København Håndbold og Randers HK.

Kigger man på de nuværende betting tips, står mesterskabstitlen umiddelbart til at blive en kamp mellem FC Midtjylland (odds 2.40) og Team Esbjerg (odds 2.50). København Håndbold har også gode odds, efter at have vundet begge af deres 2 indledende kampe.

Det bliver spændende, når disse hold indbyrdes kommer til at møde hinanden. Allerede i 3. runde kommer FC Midtjylland og Team Esbjerg til at stå over for hinanden på vestjydernes hjemmebane.

Spansk OL spiller skal løfte Esbjerg forsvaret

Esbjergs klubbestyrelse har i løbet af sommerpausen hentet nye forstærkninger til holdet, der især kunne have brug for at få lidt mere krydderi i forsvaret.

Derfor har klubben blandt andet skrevet kontrakt med den spanske forsvarsprofil, Lara González Ortega, der også spillede for Spanien ved OL i Rio.

Lara_Gonzalez_20141112_3

 

Ortega har foreløbigt skrevet under på en toårig aftale med sin nye klub. Du kan læse mere om den 24-årige spanier  på http://extra.bet365.dk/news/da/Handbold/ortega-vil-udvikle-mig-hos-team-esbjerg, hvor du også kan hente Team Esbjergs seneste betting tips – fx i deres kommende kamp mod FC Midtjylland.

Ortegia kommer højst sandsynligt til at få en nøglerolle i Esbjergs forsvar, men selv håber hun også på, at kunne brillere mere i det offensive angrebsspil. Det samme håber Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.

”Vi ønskede ikke bare at hente en bagspiller, men specifikt en god forsvarsspiller til treerblokken, hvor vi i forvejen blot har tre spillere til rådighed,” lyder det fra Frederiksen ifølge TV3 Sport.

”Her har Lara González en central position på det spanske landshold, og jeg synes, det er fedt, at vi har været i stand til at hente en forsvarsspiller på det høje, internationale niveau.”

”Lara har også kvaliteter i angrebsspillet, og dem bliver der ligeledes brug for,” tilføjer Esbjergs cheftræner.

Lara González Ortega er ikke den eneste spiller, Team Esbjerg har hentet til klubben i 2016. Tidligere på året blev der også skrevet kontrakter blandt andet med det norske stregtalent, Vilde Mortensen Ingstad, samt en af Danmarks håndbold darlings, Lærke Møller.

Møller har været ude siden hun overrev sit korsbånd under en træningssession, og den danske playmaker har for nylig fået foretaget et mindre indgreb i sit knæ, der gør, at hun ikke kan spille de kommende uger.

Udover Primo Tours Ligaen, kommer Team Esbjerg i år også til at deltage i kvindernes Champions League, og her kommer holdet til at møde stjernehold som ZRK Buducnost og Gyori Eto. Bliver Esbjerg Champions League mestre, kan du hente hele 51.00, hvis du oddser på vestjyderne.

Be the first to comment on "Kan Team Esbjerg genvinde mesterskabet?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Kan Team Esbjerg genvinde mesterskabet?

af larsen-admin Læs også: 3 min
0