Få overskud i hverdagen med en yogamåtte

Yogamåtte

Overskud i hverdagen. Det er noget, de fleste mennesker gerne vil have, men de færreste har det. Overskud i hverdagen er noget, man giver til dig selv. Og det kan hjælpe en med at være hurtigere og mere fokuseret, når det gælder de opgaver, der tit kommer til at trække ud og stresse, fordi man ikke får dem gjort.

Med en yogamåtte kan man have sin egen lille yoga-session derhjemme. Blot 10 minutter hver dag kan være nok til, at man får tempoet og vejrtrækningen ned. Det hjælper én med at huske fokus for dagen, og den går som regel meget lettere, efter man lige har taget en lille pause med yoga.

Blot 10 minutter i hverdagen

10 minutter lyder ikke som lang tid. Det, der oftest er problemet, er, at man i forvejen føler sig for stresset til overhovedet at finde yogamåtten frem. Måske allerede for stresset til overhovedet at huske på, at man burde dyrke yoga. Stress kan være enormt farligt at lide under, og det bør ikke være noget, man let fejer hen.

Derfor er det vigtigt at holde sig selv i ørene, når det gælder at få afstresset i løbet af dagen. Det er ikke nok først at holde pause, når man er færdig med dagens gøremål. Små pauser i løbet af dagen er vigtige for, at vores hjerner kan koncentrere sig. Og det behøver ikke være mere end 10 minutter.

Dit eget yogastudie i hjemmet

Mange mennesker afskrækkes fra yoga, fordi de ikke tror, de er smidige nok. Eller måske fordi de ikke tror, at de er spirituelle nok. Men yoga er en meget åben sport, der kan fortolkes lige, som du gerne vil have den. Så hvis du holder af at tænde duftlys i hele hjemmet og mærke efter i dig selv, så er det det, du gør til yoga. Hvis du bedre kan lide at tømme hovedet, mens du laver nogle basale øvelse, så er det det, du gør.

Når man med en yogamåtte har sit eget lille yogastudie i hjemmet, så kan man gøre det til, hvad man har lyst til. Hvis man er ny til yoga, så kan det anbefales at prøve at følge nogle lette yogatræninger på nettet eller på en mobil-app for at komme ordentlig i gang.

Find et åndehul i hverdagen

Hvis du har problemer med at huske at dyrke yoga i løbet af dagen, så kan det være en god idé at inkorporere det i en vane. Hvis du for eksempel dyrker yoga hver morgen, når du står op, så kan du hurtigt gøre det til en god vane at dyrke yoga hver dag.

Du kan også begynde at vænne dig til, at yoga ikke er endnu en opgave på listen over ting, der skal klares. I stedet bør det være et frirum for dig, hvor du kan slappe af. Det kan du gøre det til ved for eksempel at sætte noget beroligende musik på, mens du dyrker yoga.

Be the first to comment on "Få overskud i hverdagen med en yogamåtte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Få overskud i hverdagen med en yogamåtte

af DronningePython Læs også: 3 min
0