3 grunde til, at du skal holde øje med underdog holdene i La Liga

bold
“Ver Barcelona vs Athletic Bilbao – Liga” (CC BY-SA 2.0) by MULADAR NEWS

Den spanske La Liga er efter manges mening den bedste fodboldliga, der findes i hele verden – nok mest takket være storhold som Real Madrid og Barcelona, der gang på gang imponerer alle fodboldtilskuere både på den spanske, men også på den internationale fodboldscene.

Men for mange kan det også blive kedeligt i længden, hvis Primera Liga kun kommer til at handle om Los Blancos og Blaugrana. For de 2 storhold er kun en lille del af det, som Spaniens nummer 1 fodboldliga repræsenterer.

Midter- og bundholdene bliver tit overset, selvom disse hold også byder på spændende fodboldspil, fantastisk atmosfære på stadion og gemte kvaliteter, der gør at de i nogle kampe kan gå mod oddsene og vælte favoritholdene.

Hvis du vil vide mere om, hvorfor du som La Liga fan bør følge mere med i underdoghold som Athletic Bilbao, Valencia, Las Palmas etc., får du i denne artikel 3 gyldne grunde.

1. Underdogs giver gode odds

Hvis du er en af dem, som går op i at satse på La Liga kampe, har du måske allerede opdaget, at underdogs hold giver en større gevinst tilbage på oddset, hvis de vinder mod det hold, som er favoritter til at vinde kampen.

Hvis vi tager et live betting eksempel, kunne det være kampen mellem Atletico Madrid og Las Palmas, som spilles lørdag den 17. december. Her har Atletico Madrid odds 1.28 for at vinde, mens en sejr til Las Palmas giver odds 9.50 igen.

Las Palmas er et midterhold, der i øjeblikket ligger på 10. pladsen i La Liga tabellen. Holdet har kun vundet 5 ud af 15 spillede kampe, men ikke desto mindre kan de aldrig udelukkes, at Las Palmas giver den hele armen og slår Atletico Madrid.

Et andet interessant odds eksempel, er kampen mellem Barcelona og Espanyol søndag den 18. december, hvor en sejr til Barcelona giver odds 1.10, mens en sejr til Espanyol, der ligger på 9. pladsen i La Liga tabellen, giver 26.00 igen.

2. Større fighting spirit

Selvom La Ligas underdog klubber ikke har så mange penge mellem hænderne til at købe nye spillere, er det alligevel fantastisk at se den fighter ånd, der findes blandt disse hold, godt bakket op af de lokale klubfans, der trofast kommer til kampene og følger spillerne i medgang og modgang.

Det er måske netop på grund af en middelmådig økonomi og rædslen for at ryge i nedrykning zonen, at de spanske middelhold virker til at kæmpe meget hårdere, og give alt hvad de har, når de er i kamp. På mange måder står der mere på spil for underdogs holdene, hvilket også kun gør det mere interessant at følge deres proces i løbet af en Primera sæson.

3. Interessant fodboldspil

Spansk fodbold har altid været kendt for at være fyldt med tekniske finesser og den såkaldte tiki-taka stil, som især har kunnet opleves hos FC Barcelona. Det er især på grund af den tekniske styrke og flotte fodboldtricks, at mange elsker at følge med i Primera ligaen.

Men det er ikke kun Atletico Madrid, Barca og Real Madrid, som kan finde ud af at spille bold. Mange af underdogs holdene byder også på en interessant spillestil – især hold som Sevilla, Valencia og Villareal er kendt for at have en direkte, meget offensiv måde at spille på, som mange fodboldelskere så godt kan lide at se.

Det er denne type spillestil, der giver de spanske tophold modstand og gør La Liga interessant at følge med i.

Be the first to comment on "3 grunde til, at du skal holde øje med underdog holdene i La Liga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


3 grunde til, at du skal holde øje med underdog holdene i La Liga

af larsen-admin Læs også: 3 min
0