Køb et gavekort, og gør de mennesker du elsker, glade.

Din kæreste har fødselsdag i morgen, og du er helt på bar bund med, hvad vedkommende skal have. Hvis det er en pige, er du bange for at skuffe hendes høje krav til gave og indpakning. Hvis din kæreste er af hankøn kan det nogle gange være endnu sværere at finde en gave.

Generelt er det svært at købe gaver til mænd. Du står i byens største storcenter og kan slet ikke finde dig selv, da du spotter et stativ med forskellige gavekort i. Du kaster først tanken væk, for du tænker, at gavekort er noget af det mest upersonlige man kan give sin kæreste. Men da du kigger nærmere ser du, at det ikke er helt almindelige gavekort.

Hvor du før troede at gavekort kun kunne bruges til udvalgte isenkræmmere, materialister eller tøjbutikker, ser du nu, at du med et gavekort, kan give din kæreste en lækker omgang brunch, et weekendophold på et hotel eller en tur i spa. Dine øjne bliver store ved alle disse muligheder, og nu glæder du dig til at skulle give din kæreste en gave dagen efter.

Gavekortet giver et væld af muligheder

Nu står i den situation, at du ikke ved hvad du skal vælge af gavekort. Til det, er det en god idé at tænke på din kærestes personlighed. Hvis vedkommende er mere en udetype, vil et ophold på et hotel på landet være at foretrække frem for et luksus spaophold i hovedstaden.

Et andet scenarie kan være, at du skal finde en gave til din far. Noget af sværeste som barn er at finde en gave til fædrene – mødrene er nemmere, men fædre ønsker sig ofte noget i stil med: nye sokker og golfudstyr. Det synes du, er vildt upersonligt, da du uden tvivl ønsker at give din far den bedste fødselsdagsgave nogensinde. Igen kommer gavekortet ind i billedet .

Fordi der ved et gavekort er et væld af muligheder (se fx. de vilde muligheder på sendentanke.dk), slipper du med angsten for, at et gavekort kan virke som en nødløsning og upersonligt. Din far vil uden tvivl sætte pris på et restaurant-besøg, en tur i biffen eller en smut i zoologisk have med sit barn, frem for at få endnu en bog af sin yndlingsforfatter. Et oplevelsesgavekort kan være med til at skabe minder for livet. For hvis du for eksempel vælger at tage din far med på cykeltur i Sverige, kommer i helt sikkert hjem med en masse billeder, der kan deles med familie og venner.

Skab nære bånd med et gavekort

Et tredje scenarie kan være, at du skal til fest eller fødselsdag hos en ven eller bekendt, som du ikke har set i lang tid. Du er faktisk lidt i tvivl om, hvorfor du er blevet inviteret, men af sted skal du. Du kender ikke længere personen så godt, så du ved ikke hvilken smag vedkommende har udviklet – du er faktisk i tvivl om, hvad du kan tillade dig, at give personen. Det må nødigt blive pinligt. Derfor vælger du at give din gamle ven eller bekendte er supergavekort, der giver adgang til en eksklusiv massage på en lækker klinik. Hvis du er ked af, at kontakten ikke er som den har været, kan du vælge at give værten eller fødselaren et gavekort, der gælder for to, så i over en middag eller en biograftur kan lære hinanden af kende igen. Derved undgår det akavede moment, når to gamle venner, der gledet fra hinanden, skal aftale et møde. Gavekortet giver jeg tiden og stedet, så det eneste I faktisk skal gøre, er at møde op og være i godt humør.

Be the first to comment on "Køb et gavekort, og gør de mennesker du elsker, glade."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Køb et gavekort, og gør de mennesker du elsker, glade.

af larsen-admin Læs også: 3 min
0