5 gode værtsgave ideer

Hjemmebagte småkager

Hjemmebagte småkager er vel nærmest altid et sikkert hit, eller tager jeg helt fejl her.

Der findes flere forskellige måder at give hjemmelavet småkager på, dem kan du læse mere om herunder.

  • Bag nogle lækre småkager, som du kan pakke fint ind i celofan samt en lille æske eller dåse, det er et sikkert hit. En god ide kan evt. være at vedlægge opskriften, på den måde ved modtageren hvad der er i småkagerne, men hvis de nu er rigtig gode, så kan modtageren også selv bage dem igen.
  • Lav en lækker småkagedej, som nu trilles til tykke pølser, pølserne skæres ud i stykker af ca. 20 cm og pakkes grundigt ind i husholdningsfilm. Vedlæg opskrift og bagetid samt bagetemperatur, på den måde kan modtageren nemt skære tynde skiver af dejen og lave nybagte småkager på ingen tid. Dej rullerne opbevares på køl eller frys.
  • Hæld alle de tørre ingredienser til småkager i et glas, som kan lukkes til med et låg. Vedlæg opskrift og ingrediensliste til de manglende ingredienser (de våde ingredienser) samt byggeinstruktioner. Nu kan modtageren også nemt lave lækre hjemmebagte småkager.

De ovenstående ideer er blot en guideline og du kan nemt ændre på ideerne, så de nemt passer til dig og modtageren af din værtindegave.

Gavekurv

Hvis du vælger en gavekurv, så har du muligheden for at købe en færdig, hvor indholdet passer til modtageren, men du kan selvfølgelig også lave en kurv eller æske selv, hvor du kan være mere personlig med indholdet, her kan du sammensætte noget lækkert, som du er sikker på at modtageren er vild med.

Gode ideer til en gavekurv kunne være noget lækkert chokolade, lakrids, marmelade, lækre krydderier eller måske noget hjemmebagt eller hjemmelavet af en eller anden art.

Hvis du skal finde på en gavekurv til en mand eller et par, hvor der gerne må være lidt til begge, så kan jeg bestemt anbefale dig at vedlægge en god vin, lakrids, special øl eller en god Dansk Mjød.

Hjemmelavet marmelade

Jeg tror at alle elsker at modtage noget hjemmelavet, det er bare mere personligt og man kan virkelig mærke at der er lagt tanker bag ved gaven.

En af mine forslag til en god værtsgave er hjemmelavet marmelade. Jeg tror at langt de fleste kan lide marmelade og der er da ikke noget bedre end hjemmelavet marmelade.

Når det er sæson for frugt og bær kan du evt. lave en større portion marmelade, så du altid har et ekstra glas eller to stående, hvis du skulle få brug for en nem og lækker værtsgave.

Endnu en fordel ved hjemmelavet marmelade er selvfølgelig også at du er sikker på hvad den indeholder samt at du selv kan vælge hvilke lækre smage du vil sammensætte, her er det virkelig kun din fantasi der sætter grænserne.

Flotte blomster

Blomster er jo den helt klassiske værtsgave, men det er også bare en sikker vinder hver gang. Du kan få buketter og blomster i stortset alle prisklasser, så du kan vælge det, der passer bedst til dit budget. Hvis du har en have, kan du selvfølgelig også selv plukke en vild buket, med det du lige kan finde.

Fordelen med en buket blomster er at modtageren har glæde den i et stykke tid efterfølgende, hvor han/hun løbende kan blive mindet om jeres hyggelige selskab.

Lækker chokolade

Chokolade… Hvem kan ikke lide et lækkert stykke chokolade? Jeg tror at chokolade ligger tæt med blomster i forhold til traditionelle værtindegaver og derfor skulle den selvfølgelig også med på denne liste.

Der er bare ikke noget som chokolade, der altid falder i god jord.

Fordelen med chokolade er helt sikkert at langt de fleste kan lide, derfor er det næsten også altid en sikker vinder. Desuden kan man få chokolade nærmest overalt og i alle prisklasser, så du har mulighed for at vælge noget der falder i modtagerens smag samtidig med at det er indenfor dit budget til en værtindegave.

Be the first to comment on "5 gode værtsgave ideer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


5 gode værtsgave ideer

af Miaoxholm Læs også: 4 min
0